top of page

Na kontaktoni

Për të mësuar më shumë për ne dhe punën tonë, ose për të propozuar një bashkëpunim, na kontaktoni në

e-mail: sekhmet.institute@gmail.com

telefoni: +383 (0) 44 914 005

facebook: /sekhmet.ks

instagram: @sekhmet.ks

bottom of page