top of page

Erxhan Galushi

Gjatë prezantimit të qëndrimit të Grupit Parlamentar Multietnik në seancën për votimin e Projektligjit për Kodin Civil, Erxhan Galushi, Kryetari i Lidhjes Përparimtare të Romëve të Kosovës, kishte thënë, “Unë mendoj që e jashtëzakonshmja nuk mund të jetë kurrë e zakonshme, ashtu sikurse pa natyrshmëria nuk mund të jetë kurrë e natyrshme. Publikimi dhe promovimi i të jashtëzakonshmes në diçka të zakonshme mendojmë se është fyerje për shumicën e zakonshme”.

bottom of page