top of page

Daut Haradinaj

Në planprogramin e tij qeverisës në zgjedhjet lokale të vitit 2021, si Kandidat për Kryetar të Prishtinës, Daut Haradinaj ishte zotuar për angazhim në respektimin e të drejtave LGBTIQ+, pa ndonjë plan apo strategji konkrete. Ky planprogram, tashmë është fshirë nga rrjeti dhe nuk mund të gjendet. Daut Haradinaj nuk ka bërë asnjë qëndrim publik në mbështetje të personave LGBTIQ+ përpos kësaj përmendjeje në planprogramin e tij dhe madje as nuk i kishte takuar gjatë fushatës së vitit 2021.

bottom of page