top of page

Na kontaktoni

Nëse dëshironi të dini më shumë për ne dhe punën tonë, ose dëshironi të propozoni një bashkëpunim, ju lutemi na kontaktoni në:

sekhmet.institute@gmail.com

+383 (0) 44 914 005

Contact
bottom of page