top of page

Gramos Agusholli

Në dhjetor të vitit 2022, Gramos Agusholli e kishte quajtur “tendnencë që dhunshëm të normalizohet seksualiteti i dikujt, dhunë psikologjike mbi ne dhe fëmijët tanë”, vendimin e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, për të blerë në vlerë prej 10 mijë eurosh veprën e kolektivit Haveit, “Një puthje dhe punë tjera”, ku shihen dy çifte grashë duke u puthur në sheshin “Nëna Terezë” të Prishtinës. Ndërsa po kaq i zëshëm kundër personave LGBTIQ+ kishte qenë edhe në seancën e 16 marsit të vitit 2022 për votimin e Projektligjit të Kodit Civil, kundër së cilit kishte votuar dhe madje kishte thënë se kjo votë kundër i shërben, “mosshkatërrimit të diçkaje të natyrshme, për të ndërtuar diçka të re dhe problematike” duke ju referuar kështu si të natyrshme bashkësive heternormative dhe si të reja dhe problematike atyre jo heteronormative.

bottom of page