top of page

Besnik Tahiri

Besnik Tahiri nuk është deklaruar asnjëherë publikisht në lidhje me qëndrimet e tij për çështjet LGBTIQ+ deri në seancën e 16 marsit të vitit 2022, kur në cilësinë e Shefit të Grupit Parlamentar të AAK-së ka thënë se “Qytetarëve duhet thënë troç mendimin lidhur me bashkësitë civile” dhe thënë troç,  mendimi e qëndrimi i grupit parlamentar të AAK-së ishte se janë kundër atij versioni të Kodit Civil.

bottom of page